logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890

Zorggroepen

 

Caresharing in de eerstelijnszorg

qodef-image-with-icon

Zorg delen met ketenpartners

De huisarts en POH staan centraal in het KIS. Met het betrekken van ketenpartners zorgt u voor extra toegevoegde waarde. U krijgt inzicht in de consulten van paramedici. Specialisten kunnen nauwkeurig advies geven over uw patiënten, omdat zij desgewenst toegang krijgen tot alle relevante gegevens. Voor ieder type zorgverlener in de keten stellen wij in tot welke medische gegevens hij of zij toegang heeft. Zo blijft de privacy van de patiënt gewaarborgd.

Inzicht in uw prestaties

Voor huisartsen is het belangrijk dat alle gegevens de geregistreerd worden ook daadwerkelijk bruikbaar zijn. Cijfers bepalen vaak het succes van uw samenwerking. Wij bieden zorggroepen én huisartsenpraktijken de tools om inzicht te krijgen in alle relevante indicatoren, zoals die van InEen. Rapportages worden periodiek aan praktijken beschikbaar gesteld. Daarnaast heeft iedere gebruiker toegang tot een live overzicht van wat er nog moet gebeuren om gestelde doelen te behalen.

 

Zorggroepen door heel Nederland gebruiken Caresharing al jaren als Keten Informatie Systeem (KIS)

qodef-image-with-icon
qodef-image-with-icon

Pionieren met Caresharing

 

Onderneemt uw zorggroep nieuwe initiatieven op het gebied van ketenzorg? Met het cEnterprise KIS wordt uw nieuwe samenwerking razendsnel ondersteund met op maat gemaakte software. Door de flexibiliteit van ons platform zijn nieuwe modules voor iedere zorggroep, groot of klein, binnen handbereik.

 

Bij Caresharing werken meerdere gediplomeerde artsen en andere zorgverleners, die begrijpen wat er voor nodig is om zorg weer duurzaam te maken. Ons platform is zo ontworpen dat onze adviseurs zelf iedere module inhoudelijk kunnen inrichten. We zijn dus niet afhankelijk van programmeurs om uw wensen te realiseren. Dat scheelt tijd en geeft duidelijkheid.

 

Zo kunt u snel samenwerkingen opzetten op nieuwe gebieden:

 

  • Obesitas bij kinderen
  • Palliatieve zorg
  • Zorg in de wijk
  • Uw initiatief…

Medische toepassingen

Onze software integreert met medische toepassingen in de huisartsenpraktijk. Spirometriebestanden worden automatisch ingelezen. Fundusfoto’s worden online beoordeeld. En met de risicoscoremeter geeft u de patiënt inzicht in de gevolgen van zijn leefstijl.

qodef-image-with-icon
qodef-image-with-icon

Ondersteuning

 

Wij gaan er niet vanuit dat iedereen even makkelijk met digitale mogelijkheden omgaat. Via de helpknop zijn alle handleidingen van onze supportsite eenvoudig te bereiken. Met behulp van video’s en webinars helpen we u op weg in het KIS. Ons Customer Care Team is de gehele dag telefonisch bereikbaar.

Idee

U heeft plannen voor een nieuwe samenwerking in de zorg

Ontwerp

Onze adviseurs laten zien waar uw samenwerking ondersteund kan worden met slimme software

Bouw

Met behulp van ontze flexibele bouwblokken maken we een oplossing op maat

Implementeer

Samen zorgen we ervoor dat er voordelen behaald worden in de praktijk