logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890

Zorg in de wijk

Zorg delen op wijkniveau

 

In de wijk is een grote varieteit aan zorgverleners actief. Vaak is iedereen van elkaars werk op de hoogte. Toch is het vaak moeilijk om informatie over patiënten op een veilige en snelle manier uit te wisselen. Terwijl die informatie juist net het verschil kan maken bij zorg voor de patiënt.

Demo aanvragen
Pregnant nurse working until she goes on maternity leave

Binnen no-time aan de slag

 

Caresharing is gespecialiseerd in het laagdrempelig uitwisselen van informatie tussen zorgverleners.

Met onze applicatie cBoards nodigt u met een paar muisklikken andere zorgverleners uit om informatie over een patiënt te bekijken. Dat is handig als u bijvoorbeeld advies wilt vragen over een individuele patiënt aan een gespecialiseerde zorgverlener. Of als u structureel wilt informatie wilt uitwisselen met collega’s met wie u veel cliënten deelt. Met cBoards brengt u alle kennis uit de wijk samen.

Wijkverpleging in Doorn

 

“In Doorn zijn we een pilot gestart met huisartspraktijken en wijkverpleegkundigen. Bij de zorg aan oudere patiënten zijn we vaak allebei betrokken. Dan is het fijn om via je telefoon op een veilige manier informatie te kunnen uitwisselen. Daarvoor gebruiken we nu cMessenger.
Als wijkverpleegkundige stuur ik regelmatig een foto van het glucoseoverzicht door naar de POH of praktijkassistente. Dat schilt me weer een lang telefoongesprek.
In de toekomst zijn we van plan om ook de apotheek te betrekken, bijvoorbeeld voor patiënten waarbij er sprake is van polyfarmacie. Met cBoards kunnen we dan een gestructureerd medicatieoverzicht toevoegen aan de chat.”

Senior woman walking in the nursing home supported by a caregiver. Nurse assisting senior woman.

Ook ideeën voor het verbeteren van zorg in de wijk? Neem contact met ons op!

Verbind het gehele zorgnetwerk

 

Zorg in de wijk wordt gekenmerkt door een grote verscheidenheid aan zorgverleners. Door op een makkelijke manier informatie uit te wisselen kan de zorg beter georganiseerd worden. Caresharing biedt hiervoor de mogelijkheden. Iedereen die bij de zorg betrokken is, inclusief patiënt en mantelzorger, kan toegang krijgen tot het patiëntdossier. Indien nodig wordt er per rol bepaald welke informatie inzichtelijk is, zodat er geen informatie onnodig in handen komt van extra personen. Via de uitgebreide communicatiemogelijkheden blijven alle betrokkenen gemakkelijk in contact.

Behoud uw eigen manier van werken

 

Wij weten dat veel zorgverleners al werken met een eigen bronsysteem. Daarom proberen we het wiel niet opnieuw uit te vinden, maar zetten we in op koppelingen met deze systemen. Daardoor is informatie die op een andere plek wordt ingevoerd, ook direct beschikbaar in de applicaties van Caresharing. Indien patiënten beschikken over apparaten die data verzamelen, zoals wearables, kunnen ook die op Caresharing worden aangesloten. Zo voorkomt u niet alleen dubbel registreren, maar hoeft u informatie zelfs helemaal niet meer in te voeren!