logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890

Zelfmanagement

Zelfmanagement: eenvoudig in cBoards

 

Iedere patiënt heeft een eigen verhaal. cBoards is zo ingericht dat u de patiënt eenvoudig kunt ondersteunen bij belangrijke aandachtspunten. Of het nu gaat om gedrag, emotie of om zuiver medische gegevens, u heeft de middelen in handen om de patiënt te betrekken bij zijn eigen behandeling.

Demo aanvragen

Een complete oplossing voor zelfmanagement

 

cBoards is perfect is afgestemd op zelfmanagement.

 

  • Stel doelen in het behandelplan en evalueer deze.
  • Laat de patiënt medische informatie inzien en in sommige gevallen zelf registreren.
  • Voer eenvoudig e-consulten. 
  • Geef de patiënt toegang tot educatie over zijn aandoening.
  • Koppelt met HIS, KIS, zelfzorgplatforms en patiënten-apps.

 

cBoards is gecertificeerd door Zelfzorg Ondersteund, een samenwerkingsverband van patiënten, zorgaanbieders en zorgverzekeraars.

Voor diverse chronische aandoeningen

 

Het unieke van cBoards is dat u de patiënt toegang geeft tot een overzichtelijke selectie van gegevens. De patiënt ziet dus alleen data die er toe doet.
U opent een board rondom een specifiek thema, zoals diabetes, COPD, CVRM, astma of ouderenzorg. Vervolgens wordt in dat board alleen informatie over dat thema wordt getoond.
Heeft een patiënt meerdere aandoeningen? Open dan een nieuw thema voor iedere aandoening.
Is uw zorgthema nog niet beschikbaar? Op aanvraag zijn wij in staat op zeer korte termijn thema’s toe te voegen.

assesment-mockup2
anderhalvelijnszorg

Betrek ketenpartners bij de zorg

 

cBoards is is de ideale tool voor het betrekken van ketenpartners bij de zorg aan de patiënt. Vaak komen er uit het zorgplan problemen naar voren waarbij de hulp van een gespecialiseerde ketenpartner gewenst is, zoals een diëtist bij een patiënt die zou willen afvallen. In cBoards kunt u binnen enkele klikken een paramedicus uit de buurt inschakelen. Vervolgens zijn de registraties die voortkomen uit dit consult direct inzichtelijk voor alle zorgverleners die betrokken zijn.

Neem een vragenlijst af

 

cBoards biedt keuze uit een ruime set aan gevalideerde vragenlijsten die u handvatten geven bij het afstemmen van de zorg. Eventueel kunt u uw eigen vragenlijsten laten toevoegen. Op basis van automatisch berekende scores ziet u eenvoudig welke gebieden aandacht verdienen.

assesment-mockup2