logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890

Persoonsgerichte zorg

Een holistische benadering is nu mogelijk

 

Iedere patiënt heeft een eigen verhaal. Caresharing is zo ingericht dat belangrijke aandachtspunten snel kunnen worden vastgelegd. Of het nu gaat om gedrag, emotie of om zuiver medische gegevens, u heeft de middelen in handen om de zorg af te stemmen op de patiënt. 

Demo aanvragen

Een complete oplossing voor zelfmanagement

 

cBoards is onze applicatie die perfect is afgestemd op zelfmanagement.

 

  • Stel doelen in het behandelplan en evalueer deze.
  • Laat de patiënt medische informatie inzien en in sommige gevallen zelf registreren.
  • Voer eenvoudig e-consulten. 
  • Geef de patiënt toegang tot educatie over zijn aandoening.
  • Koppelt met HIS, KIS, zelfzorgplatforms en patiënten-apps.

 

cBoards is gecertificeerd door Zelfzorg Ondersteund, een samenwerkingsverband van patiënten, zorgaanbieders en zorgverzekeraars.

Neem een assessment af

 

Bij persoonsgerichte zorg is het belangrijk om eerst de situatie van de patiënt goed in kaart te brengen. Caresharing biedt keuze uit een ruime set aan gevalideerde vragenlijsten die u handvatten geven bij het afstemmen van de zorg. Eventueel kunt u uw eigen vragenlijsten laten toevoegen. Op basis van automatisch berekende scores ziet u eenvoudig welke gebieden aandacht verdienen.

assesment-mockup2
model released exept for sexual use

Allgemeinmedizinische Praxis, Dr. Carsten Zamani, Marienstr. 61, 30171 Hannover

Zorgplan opstellen

 

Met behulp van de uitkomsten van het assessment stelt u in samenwerking met de patiënt een zorgplan op. Voor een aantal chronische aandoeningen, zoals COPD, zijn voorgestructureerde plannen beschikbaar die voortkomen uit de berekening van de ziektelast van de patiënt. Deze functionaliteit zit standaard verwerkt in cKIS.

 

Wanneer er sprake is van meerdere gezondheidsproblemen kunt u zelf de prioritering bepalen. Per probleem bekijkt u wat er nodig is om de patiënt gezonder te maken. cBoards is optimaal afgestemd op het behandelen van dergelijke probleemgebieden.

Betrek ketenpartners bij de zorg

 

Caresharing is gespecialiseerd in het betrekken van ketenpartners bij de zorg aan de patiënt. Vaak komen er uit het zorgplan problemen naar voren waarbij de hulp van een gespecialiseerde ketenpartner gewenst is, zoals een diëtist bij een patiënt die zou willen afvallen. In Caresharing kunt u binnen enkele klikken naar een paramedicus uit de buurt verwijzen. Vervolgens zijn de registraties die voortkomen uit het paramedische consult direct inzichtelijk voor alle zorgverleners die betrokken zijn.

anderhalvelijnszorg
Pregnant nurse working until she goes on maternity leave

Ook ideeën voor het toepassen van persoonsgerichte zorg? Neem contact met ons op!

Omaha-systematiek

 

Caresharing is de internationale softwareleverancier van Buurtzorg. Voor deze samenwerking hebben we de Omaha-systematiek geïntegreerd het patiëntdossier voor internationale Buurtzorg-teams.

 

Het Omaha-systeem onderscheidt de probleemgebieden waarmee cliënten in de thuiszorg te maken kunnen hebben. Tijdens een gesprek met de patiënt wordt bepaald welke probleemgebieden van toepassing zijn. Deze gebieden krijgen, afhankelijk van hun ernst, een kleur. Hierdoor is altijd in een oogopslag te zien wat er speelt bij een patiënt. Door te klikken op een probleemgebied kunnen vervolgens gedetailleerde registraties gedaan worden. Zo is het mogelijk om complexe zorg te leveren, zonder dat het overzicht verloren gaat.