logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890

Over ons

Caresharing is een internationaal familiebedrijf met Nederlandse roots dat ICT bouwt voor de gezondheidszorg. Een bedrijf met inmiddels ruim tien jaar ervaring met leveren van innovatieve software voor de gezondheidszorg. Een bedrijf met kantoren in Amsterdam en Cebu (Filipijnen) en met de ambitie om het Caresharing platform wereldwijd uit te rollen.

Onze software doet mee in de voorhoede van innovaties in de gezondheidszorg. Met diepgewortelde kennis en ervaring in de gezondheidszorg en technologie bouwen we software waarmee problemen worden opgelost die er echt toe doen. We spelen een cruciale rol bij het veranderen van de manier van werken in de gezondheidszorg en maken het mogelijk dat zorgprofessionals onderling en met de patiënt op innovatieve wijze kunnen samenwerken.

We houden van korte lijnen met onze klanten en ook intern. We geloven in teamwork en kennen daarom ook een platte organisatiestructuur. We werken in open kantoorruimtes met veel licht in levendige en bruisende centra van de steden Amsterdam en Cebu. We nemen de tijd voor goede en gezonde gezamenlijke lunches, spelen graag een potje tafeltennis en hebben een gouden regel dat we alleen maar goede koffie drinken.

Join the family!

Caresharing is opgericht door drie broers: Tijs, Harm en Jos Rietjens. Inmiddels is Caresharing uitgegroeid tot een bruisend familiebedrijf met activiteiten in meerdere landen.

Wij zijn continu op zoek naar nieuwe collega’s voor ons team in Amsterdam en in Cebu City (Filippijnen).

Check hier onze openstaande vacatures en stageplaatsen!

Vacatures