meld aan

Wie zijn we?


Wij zijn een ervaren, Nederlands softwarebedrijf dat zorgorganisaties en haar medewerkers in staat stelt hun volledige samenwerkingspotentieel te benutten. Zie ons als een organisatie die alle partijen binnen de zorg met elkaar verbindt. Hiervoor ontwikkelen we moderne, toekomstbestendige samenwerkingssoftware die de kwaliteit en efficiëntie van multidisciplinaire zorg verhoogt, patiëntparticipatie en zelfmanagement stimuleert en telemonitoring op een makkelijke manier mogelijk maakt. Wij geloven stellig dat de kracht van netwerkzorg het potentieel heeft om de zorg sterk te veranderen, namelijk eentje die meer open en meer patiëntgericht is.

Onze klanten en partners ondersteunen we met onze teams in Nederland en de Filipijnen.

Wat drijft ons?

Wij willen impact maken! CareBears zijn ambitieus, fanatiek, leergierig en zorgzaam. Wij zetten ons iedere dag vol overgave in om netwerkzorg naar een hoger niveau te tillen. Dit doen wij met onze high-end software, altijd verpakt in een lekker strak en stralend jasje. En die combineren wij met onze enorme bak aan kennis van samenwerkingsprocessen op en vanuit de werkvloer.

CO-CREËER SAMEN MET ONS

Ons verhaal

Een kort overzicht van onze inspirerende, leuke en altijd uitdagende reis. Hoe zijn we zover gekomen en hoe komt het dat we staan waar we nu staan?

2007 - HET BEGIN

Caresharing is opgericht in 2007 door drie broers: Tijs, Harm en Jos Rietjens. Eind 2008 lanceerden zij een Keteninformatiesysteem (KIS) voor de Nederlandse markt. Huisartsenorganisaties, zogeheten zorggroepen, werden hun eerste klanten.

2008 - GROEI

2008 t/m 2012 werden gedomineerd door groei, waardoor wij een van de toonaangevende marktspelers van Nederland werden in het leveren van software-oplossingen voor multidisciplinaire samenwerking gericht op ketenzorg.

2013 - OMMEZWAAI TECHNOLOGY STACK

In 2013 hebben wij besloten een ​​platform te ontwikkelen dat maximale flexibiliteit en (wereldwijde) schaalbaarheid biedt.

2015 - LANCERING PLATFORM

In het voorjaar van 2015 hebben we het volledig nieuwe platform gelanceerd. Vanaf dat moment zijn we in staat in rap tempo software te modelleren.

2017 - INTRODUCTIE & GROEI cBOARDS

In de zomer van 2017 hebben wij cBoards geïntroduceerd in de Nederlandse markt. Ondertussen raken steeds meer zorgprofessionals, mantelzorgers en patiënten bekend met dit unieke platform voor laagdrempelige samenwerking. Overal ontstaan allerlei samenwerkingen die door cBoards worden ondersteund. Het beoogde sneeuwbal-effect wordt nu duidelijk zichtbaar, cool!

2022 - LANCERING cBoards Health (PGO)
WHAT'S NEXT?

Waar hangen we uit?


Als wij niet met klanten of zorgprofessionals om tafel zitten om samen mooie dingen te creëren, dan vindt u ons hier.

KANTOOR BREUKELEN (ZORGDOMEIN)

(+31) 020 2415327

Straatweg 68
3621 BR Breukelen
Nederland

KANTOOR CEBU CITY

7de Verdieping – Unit 701
TGU Tower, Cebu I.T. Park
Jose Maria del Mar St., Apas
6000 Cebu City, Cebu
Filipijnen

Contact


Voor meer informatie of contact ga naar www.zorgdomein.com