logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890

Ouderenzorg: proactief aan de slag in cBoards

 

Alle huisartsenpraktijken krijgen ermee te maken: een toenemend aantal kwetsbare, oudere patiënten. Twee uitdagingen staan daarbij centraal: het in kaart brengen van complexe problematiek en het betrekken van andere zorgprofessionals en mantelzorgers. Met cBoards beschikt u over alle mogelijkheden om ouderenzorg overzichtelijk te organiseren.

Demo aanvragen

 

Vul uw e-mailadres in en we doen een voorstel voor een afspraak waarin we u de mogelijkheden van cBoards laten zien. Ook houden we u op de hoogte van verdere ontwikkelingen.

Afmelden is altijd mogelijk. Uw e-mailadres en telefoonnummer worden niet gebruikt voor andere doeleinden.

 

Complexe problematiek in kaart

 

In cBoards ziet u direct de belangrijkste probleemgebieden, zodat u in overleg met de patiënt kunt bepalen waar u het meeste aandacht aan besteedt. Voor ieder probleemgebied zijn de meest gebruikte vragenlijsten toegevoegd, zodat u altijd handvatten heeft om de gezondheid van de patiënt verder in kaart te brengen.

ouderenzorg-overzicht-mockup2
Portrait of  cute female doctor with laptop

Betrek andere zorgprofessionals en mantelzorgers

 

In cBoards betrekt u eenvoudig zorgverleners uit andere disciplines bij de zorg. Zo kunt u bijvoorbeeld een specialist ouderenzorg inschakelen, maar ook een fysiotherapeut of een internist. Het is niet nodig dat deze professionals al een account van cBoards hebben: als u ze nog niet in het adresboek staan kunt u anderen uitnodigen met behulp van een e-mailadres. Zij ontvangen dan een link waarmee een gratis account kan worden aangemaakt. Ook kunt u de patiënt zelf en mantelzorgers uitnodigen, ook op basis van e-mailadres.

Overzichtelijke registratie

 

 

Netwerkcontacten: Registreer welke zorgprofessionals en mantelzorgers er bij de patiënt betrokken zijn.

 

Levenseinde: Registreer of de patiënt een wilsverklaring heeft en registreer vragen rondom Advance Care Planning.

 

Episodes & Medicatie: Een overzicht dat automatisch wordt ingeladen uit het HIS.

 

Onderzoek & Uitslagen: De belangrijkste meetwaarden in een overzicht.

 

Assessment: Naar aanleiding van een intake worden problemen aangeduid met duidelijk kleuren. Op basis hiervan kunt u verdiepende vragenlijsten afnemen.

 

Aanvullend: Informatie over roken, alcohol en bewegen.

registreren-mockup
Modernes, helles Sprechzimmer

Integratie met HIS

 

In de ouderenmodule is de nieuwe OZIS-standaard voor ouderenzorg geactiveerd. Dit betekent dat u door een simpele druk op de knop uw registraties kunt terugsturen naar het HIS. Andersom worden registraties rondom ouderenzorg die u in uw HIS heeft gedaan, direct ingeladen in het KIS.

Geschikt voor iPad

 

De ouderenmodule is geschikt voor iPad en andere tablets. Het is dus mogelijk om patiënten aan huis te bezoeken en via een tablet met internetverbinding registraties in te voeren.

Screen Shot 2017-09-19 at 14.28.38