meld aan

Co-creëer samen
met ons een board


Flexibiliteit is één van de allersterkste punten van cBoards. Dit heeft als groot voordeel dat alle zorgthema’s (zorgpaden) waaromtrent samenwerking nodig is, gemakkelijk door cBoards kunnen worden ondersteund. Of het nou zorgthema’s betreft waarbij alleen zorgprofessionals betrokken zijn, een situatie tussen één of meerdere zorgprofessionals en de patient of een bepaalde samenwerking tussen zorgprofessionals en mantelzorgers, alles is mogelijk!

Wij breiden het assortiment boards in onze cBoards bibliotheek voortdurend uit. Elk type board ondersteunt samenwerking rond een ander zorgthema.
Het kan zijn dat geen van de boards die momenteel beschikbaar zijn het door u gewenste zorgthema ondersteunt, in dat geval nodigen wij u van harte uit om samen met ons een board te maken.

Een nieuw board nu binnen handbereik

Vul dit formulier in en omschrijf uw samenwerkingsbehoefte. Wij nemen snel contact met u op om samen met ons het co-creatieproces te starten. U kunt ook mailen naar hello@caresharing.com.

  Co-creatie,
  een verrassend snel en inspirerend proces!

  Samen met u identificeren we eerst de patiëntreis. Vervolgens kijken we naar het multidisciplinaire zorgproces, de benodigde betrokkenen en de door u gewenste medische inhoud en registratiemogelijkheden binnen het board.

  het co-creatie proces

  Initieel onderzoek
   
  werksessie
  prototype I
  werksessie
  prototype II
  feedback


  NIEUW BOARD