logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890

cMessenger

De veilige chat-app voor de zorg

Veilig communiceren met collega’s, altijd en overal

Zorgverleners over cMessenger

Wijkverpleegkundige

 

“In onze wijk zit ik in groepschats met  huisartsen, de apotheker en een maatschappelijk werker. Op deze manier kan ik  snel zorg coördineren. Het contact met deze collega’s is een stuk makkelijker geworden.”

POH

 

“Ik maak veel gebruik van cMessenger om direct te communiceren met de huisartsen in mijn praktijk. Het komt natuurlijk regelmatig voor dat een arts even niet beschikbaar is. Via de app kan ik dan toch vragen stellen. De chats worden direct gekoppeld aan het dossier van de patiënt.”

cmessenger-hand-laptop

Snel contact met collega’s

 

Stuur berichten en foto’s naar uw team, of overleg met zorgverleners buiten uw eigen praktijk of instelling. Betrek eenvoudig mantelzorgers bij de zorg aan de patiënt.

Beveiliging

 

Caresharing is gecertificeerd voor ISO-27001 en NEN-7510. Daarnaast maakt de app gebruik van slimme sociale beveiligingsoplossingen. Aan de hand van een voorstelvideo, die iedere gebruiker verplicht opneemt, kun je als verzender altijd controleren of de ontvanger van je bericht inderdaad een bekende zorgverlener is.

cmessenger-hand
anderhalvelijnszorg

Koppel chats aan het dossier

 

Chats die specifiek over een patiënt gaan worden automatisch gekoppeld aan het patiëntdossier in de volledige versie van Caresharing. Zo kunt u belangrijke opmerkingen snel terugvinden.