meld aan

cKIS


Eenvoudig ketenzorg organiseren! Met het Keteninformatiesysteem, cKIS, kunnen samenwerkingen ondersteunt worden waarbinnen tussen verschillende ketenpartners zorgafspraken zijn gemaakt.
cKIS richt zich op het ondersteunen van zorg voor patiënten met een chronische aandoening.

  • ongekend flexibel

  • de modernste technieken

  • krachtige rapportagetools

Ketenzorgmodules

cKIS ondersteunt een groot aantal zorgprogramma’s die gemakkelijk voor u op maat gemaakt kunnen worden. Huisartsen, POH’s, paramedici en medisch specialisten werken nauw met elkaar samen bij het leveren van chronische zorg.

Diabetes Type II
COPD
Astma
CVRM
Ouderenzorg
GGZ

Waar blinkt cKIS in uit?


Ongekend flexibel

cKIS wordt gemodelleerd met de flexibele bouwstenen van het Caresharing platform. Dit zorgt ervoor dat modules supersnel en tegen geringe kosten kunnen worden ontwikkeld en aangepast.

De modernste technieken

De infrastructuur en het Caresharing platform waarop cKIS is gebouwd maakt gebruik van de meest moderne technieken. Dit maakt cKIS toekomstbestendig, flexibel en een echte integratie-kanjer!

Krachtige rapportagetools

cKIS bevat een krachtige rapportagemodule waarmee eenvoudig op verfijnd detailniveau elke gewenste proces- en kwaliteitsindicator overzichtelijk gerapporteerd kan worden. 

Functionaliteiten

een overzicht van de hoofdfunctionaliteiten

Registraties doen, vaak aan de hand van (NHG) protocollen voor betreffend zorgprogramma. Inzien en delen van medische data op basis van gemaakte afspraken binnen de keten.

Binnen het zorgnetwerk dat is vormgegeven in cKIS, kunnen zorgprofessionals patiënten gemakkelijk doorsturen naar aangesloten ketenpartners.

Eenvoudig consulteren van kaderartsen, specialisten of specifiek voor het betreffend zorgprogramma ingerichte consultatieteams.                                                                                             

Alle aangesloten partijen kunnen op een laagdrempelige manier met elkaar communiceren. Daarbij kan ook aangegeven worden of de communicatie tevens als e-mail verzonden moet worden.

Zorgprofessionals kunnen zelf met handige filters op allerlei kenmerken en criteria patiëntenpopulaties definiëren en werklijsten creëren die hen overzicht bieden voor het ondernemen van bepaalde acties.

Met behulp van slimme monitors kunnen zorgprofessionals op patiëntniveau in 1 oogopslag zien welke verrichtingen reeds zijn gedaan en worden zij geattendeerd op welke zorg nog geleverd moet worden.

cKIS bevat alle basis-functionaliteiten voor een vlekkeloze afhandeling van alle financieel administratieve processen.

U kunt zelf bepalen wanneer en welke rapportages uw wilt genereren, en op basis van welke populatie en peildatum. Tevens kunt u instellen met wie u de rapportages binnen cKIS wilt delen.

cKIS is web-based en doordat zij ‘responsive’ is ontwikkeld, zeer goed te gebruiken op zowel computer als tablet.

Integraties &
Data-uitwisseling


Wij begrijpen heel goed dat zorgprofessionals in zo min mogelijk verschillende systemen willen inloggen en registreren. cKIS heeft daarom veel koppelingen met andere (bron)systemen, op functioneel en dataniveau. Met deze integraties zorgen wij ervoor dat zoveel mogelijk relevante data van een ketenzorgpatient beschikbaar is in cKIS en gedeeld kunnen worden met betreffende ketenpartners in uw samenwerking. En dat registraties die u doet in cKIS ook teruggestuurd kunnen worden naar betreffend systeem.

cKIS wisselt o.a. data uit met alle HIS’en in Nederland, laboratoria en cBoards. cKIS profiteert op die manier ook weer van de koppelingen die cBoards heeft met (bron)systemen zoals ECD’s en EPD’s.

Sneak Peak

cKIS services


Naast de cKIS applicatie leveren wij verschillende services die ervoor zorgen dat u altijd het optimale uit uw ketenzorgsamenwerkingen kunt halen.

Advies & implementatie services

Onze consultants zijn gespecialiseerd in het, samen met onze klanten, inhoudelijk vormgeven van de verschillende zorgmodules en in het vormgeven en begeleiden van passende, efficiënte implementatietrajecten. Hierbij kijken zij goed naar uw behoeften en samenwerkingsafspraken binnen de verschillende programma’s.

Bij het ontwerpen van de verschillende modules kan indien gewenst worden uitgegaan van ‘best practices’ binnen de chronische ketenzorg. Onze ervaren consultants zullen u challengen om te komen tot echt maatwerk, met een goed onderbouwd en bewezen fundament.

Declaratie & facturatie services

Onze financiële specialisten ondersteunen u bij de inrichting en uitvoering van uw financieel administratieve processen zoals declaratie, uitbetaling en facturatie. Wij kunnen u, samen met een van onze specialistische partners, ook het gehele financiële proces uit handen nemen.

Rapportage services

Naast standaard jaarlijkse rapportages zoals die van Ineen, kunnen onze consultants op basis van uw wensen allerlei (benchmark) rapportages vormgeven die u helpen bij het in kaart brengen en verbeteren van de door u geleverde zorg. Met de krachtige cKIS-rapportagemodule maken zij elk gewenste proces- en kwaliteitsindicator. Indicatoren worden gemodelleerd, waardoor rapportages relatief eenvoudig en snel kunnen worden opgesteld of aangepast.

Gebruikersbeheer

Wij nemen u het gehele gebruikersbeheer uit handen. Wij zorgen ervoor dat op aanvraag accounts worden aangemaakt en afgesloten. Daarnaast verzorgen wij u periodiek overzichten van cKIS accounts zodat u altijd controle behoud.

Customer care

Voor vragen of eventuele problemen kunt u op allerlei verschillende manieren laagdrempelig terecht bij ons ervaren Customer Care team. Zo kunt u hen telefonisch, maar ook via chat gemakkelijk direct bereiken. Bij ons heeft u nooit wachttijden!

Ook hebben wij een supportpagina met duidelijke handleidingen voor het gebruik van cKIS.

Nieuwsgierig, kunt u zich niet meer inhouden?

DEMO AANVRAGEN

Regioplatform cBoards


cKIS & cBOARDS

Stelt u zich eens voor, één regionaal platform dat zowel de meer gereguleerde en geprotolleerde ketenzorg, alsook elke andere, vaak lossere vorm van samenwerking kan ondersteunen. Ja, het bestaat! Met het Regioplatform cBoards worden onze applicaties cKIS en cBoards volledig met elkaar geintegreerd, op functioneel en dataniveau. Gebruikers van het platform loggen in en werken binnen één omgeving, en ze profiteren van alle verschillende koppelingen die elk van deze applicaties heeft. Alles is volledig met elkaar verbonden. Met de krachtige combinatie van cKIS en cBoards heeft u alles in handen om elke samenwerking in uw regio te faciliteren; groot- of klein, strak of los georganiseerd, en op elk gewenst zorgthema!

MEER WETEN
WAT ZEGGEN ONZE ENTHOUSIASTELINGEN

Ik werk al jaren met het KIS van Caresharing. Het is een overzichtelijk systeem en verwijzen gaat erg eenvoudig.

POH
Amsterdam

cKIS heeft een goede koppeling met mijn HIS. Verder bevat cKIS alle benodigde functionaliteiten voor de ketenzorg en is het een gebruiksvriendelijk systeem met een mooie look and feel!

Huisarts
Amsterdam

Via cKIS krijg ik eenvoudig diabetes patiënten doorverwezen vanuit de huisartsenpraktijken. Het systeem werkt intuïtief; medische data worden overzichtelijk getoond, het invoeren van medische en declaratieregistraties is super simpel en de communicatie met ketenpartners verloopt door cKIS erg soepel.

Diëtist
Dordrecht

Ik gebruik cKIS voor al onze ketenzorgpatiënten. Het heeft goede populatiemanagement functionaliteiten, protocollen zijn flexibel en op patiëntniveau heeft het slimme monitors. Ook werkt de integratie met ons HIS helemaal vlekkeloos.

POH
Apeldoorn

een paar van onze klanten & partners

Prijs cKIS


Kosten voor cKIS zijn gebaseerd op daadwerkelijk gebruik! Neem contact met ons op voor een offerte.

Kosten cKIS

/ maand

Gebruikerslicenties

Praktijklicenties

Add-on licenties

OFFERTE

Bent u al een
cKIS gebruiker?


En heeft u vragen over hoe cKIS werkt of tips ter verbetering? Neem dan contact op met ons Customer Care team.

Customer care