logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890

Chronische ketenzorg

Diabetes

Met onze diabetesmodule bent u voorbereid op alle ontwikkelingen in de ketenzorg. Naast de uitgebreide registratiemogelijkheden, die gebaseerd zijn op de NGG-standaard, werkt u eenvoudig samen met onder andere fundusbeoordelaars, podotherapeuten en pedicures.

COPD

Voor uw COPD-zorgprogramma bieden wij een module die voortbouwt op onze jarenlange ervaring in de eerstelijnszorg. Consultatie van de longarts, automatisch inlezen van spirometriebestanden en hulp bij stoppen met roken zijn hulpmiddelen die u eenvoudig kunt inzetten bij de zorg aan de patiënt.

CVRM

Voor cardiovasculair risicomanagement biedt Caresharing geavanceerde ondersteuning. De risicoscoremeter berekent automatisch de kans op sterfte door hart- en vaatziekten. Diëtisten kunnen met een druk op de knop ingezet worden voor dieetadvies. Desgewenst beschikken zij over eigen registratieprotocol voor consulten.

Astma

Met Caresharing biedt u optimale ondersteuning aan astmapatiënten. In de diagnostische fase bepaalt u of een patiënt beter kan worden ingedeeld bij astma of COPD. Exacerbaties kunt u snel beoordelen met een speciaal protocol. Uiteraard zijn allergieën en andere labuitslagen direct inzichtelijk.

 Kies voor best practices in de eerstelijnszorg

Zorggroepen in heel Nederland zetten cKIS van Caresharing in als Keten Informatie Systeem (KIS). Met onze modules maakt u gebruik van best practices in de ketenzorg. Daarnaast krijgt u met cKIS het gereedschap in handen om alle mogelijke initiatieven in uw regio te ondersteunen. U bepaalt zelf de inhoud, wij laten uw samenwerkingen efficiënt verlopen.

Demo aanvragen

Ouderenzorg

In de module ouderenzorg komt het Caresharing-platform optimaal tot zijn recht. Doordat het mogelijk is om alle typen zorgverleners toegang te geven, kunt u moeiteloos zorg coördineren rondom de patiënt. Deelnemers krijgen toegang op basis van hun rol. Dat betekent dat een huisarts bijvoorbeeld meer informatie kan inzien dan een mantelzorger. Inzage in informatie kan worden ingesteld tot op detailniveau.

GGZ

Deze module is afgestemd op een optimaal werkproces voor de POH-GGZ. Consulten kunnen eenvoudig worden geregistreerd in Caresharing, mogelijk met behulp van toegepaste vragenlijsten. Registraties worden met een druk op de knop naar het HIS verstuurd. Door de uitgebreide communicatiemogelijkheden kan de huisarts op ieder moment in de behandeling betrokken worden.

Modules op maat

Ons platform bestaat uit flexibele bouwblokken, waardoor u voor iedere mogelijke samenwerking een module op maat kunt laten inrichten, binnen een ongebruikelijk korte tijd. U komt met het idee, wij maken het technisch mogelijk en denken mee over de inhoud.

Zorg delen met ketenpartners

 

De huisarts en POH staan centraal in het KIS. Met het betrekken van ketenpartners zorgt u voor extra toegevoegde waarde. U krijgt inzicht in de consulten van paramedici. Specialisten kunnen nauwkeurig advies geven over uw patiënten, omdat zij desgewenst toegang krijgen tot alle relevante gegevens. Voor ieder type zorgverlener in de keten stellen wij in tot welke medische gegevens hij of zij toegang heeft. Zo blijft de privacy van de patiënt gewaarborgd

Footstep test. Podiatrist clinic
fundus camera use for  examination eye  in hospital

Medische toepassingen

 

Onze software integreert met medische toepassingen in de huisartsenpraktijk en daarbuiten. Spirometriebestanden worden automatisch ingelezen. Fundusfoto’s worden online beoordeeld. En met de risicoscoremeter geeft u de patiënt inzicht in de gevolgen van zijn leefstijl.

Inzicht in uw prestaties

 

Voor huisartsen is het belangrijk dat alle gegevens de geregistreerd worden ook daadwerkelijk bruikbaar zijn. Cijfers bepalen vaak het succes van uw samenwerking. Wij bieden zorggroepen én huisartsenpraktijken de tools om inzicht te krijgen in alle relevante indicatoren, zoals die van InEen. Rapportages worden periodiek aan praktijken beschikbaar gesteld. Daarnaast heeft iedere gebruiker toegang tot een live overzicht van wat er nog moet gebeuren om gestelde doelen te behalen.

anderhalvelijnszorg
CAR001_Hexagon_Saas

Pionieren met Caresharing

 

Onderneemt uw zorggroep nieuwe initiatieven op het gebied van ketenzorg? Met cKIS wordt uw nieuwe samenwerking razendsnel ondersteund met op maat gemaakte software. Door de flexibiliteit van ons platform zijn nieuwe modules voor iedere zorggroep, groot of klein, binnen handbereik.

Ondersteuning

 

Wij gaan er niet vanuit dat iedereen even makkelijk met digitale mogelijkheden omgaat. Via de helpknop zijn alle handleidingen van onze supportsite eenvoudig te bereiken. Met behulp van video’s en webinars helpen we u op weg in het KIS. Ons Customer Care Team is de gehele dag telefonisch bereikbaar.

Two young male and female designers working together, with man editing artwork using graphics tablet and a stylus. Creative people coworking on a new project in office.