logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890

cBoards

Voor laagdrempelige samenwerking
tussen zorgprofessionals, patiënten
en mantelzorgers

NU 3 MAANDEN GRATIS

Gebruik voucher code: Corona

Multidisciplinair samenwerken met andere zorgprofessionals

Veel gezondheidsproblemen vragen om een multidisciplinaire aanpak. In cBoards overlegt u met collega’s uit verschillende disciplines. De relevante medische data is voor alle deelnemers direct inzichtelijk. Zo komt u samen tot de kern van het probleem.

Eenvoudig contact met de patiënt

cBoards geeft patiënten toegang tot een selectie van hun dossier. Zo motiveert u ze om betrokken te zijn bij hun eigen behandeling. In cBoards onderhoudt u daarnaast eenvoudig contact op afstand. Zelfmanagement wordt zo steeds beter mogelijk.

Veel zorgthema’s met handige tools

In cBoards beschikt u over een groot aantal boards: gezondheidsthema’s waarbinnen u kunt samenwerken. Aan ieder board hebben we de meest relevante vragenlijsten, grafieken en tools toegevoegd. Hiermee stelt u in een handomdraai de juist informatie beschikbaar aan alle deelnemers.

Fieke-washed

“Met cBoards kan ik hele duidelijke informatie over patiënten delen met andere zorgprofessionals. En het is een veilig alternatief voor WhatsApp en e-mail.”

Fieke van Genderen, praktijkverpleegkundige

Screen Shot 2017-12-18 at 10.47.42

“Soms heb ik een korte vraag over mijn longmedicatie. Voorheen wachtte ik dan te lang met het maken van een afspraak. Via cBoards leg ik veel makkelijker contact met mijn behandelaar “

Patiënt uit Molenwaard, 70 jaar

Hoe werkt het?

Stap 1. Kies thema & start board

Kies een thema uit de cBoards bibliotheek. Zit het gewenste board er nog niet bij? Dan kunt u ook zelf een board met het gewenste thema en registratiemogelijkheden samenstellen.

Stap 2. Nodig personen of teams uit

Nodig via het cBoards adresboek of per email (teams van) zorgprofessionals, mantelzorgers en/of de patiënt zelf uit bij de samenwerking. Personen die u uitnodigt hoeven nog geen account te hebben en kunnen deze gratis aanmaken.

Stap 3. Deel medische gegevens

Doe medische registraties en ontvang automatisch bestaande data in het board, uit bronsystemen waarmee cBoards gekoppeld is. Zo krijgt iedereen betrokken bij het board een compleet en up-to-date beeld van de situatie van uw patiënt.

Stap 4. Werk samen & coördineer

Werk nauw samen en coördineer de zorg in de chat of via de beeldbel-functionaliteiten in het board. Het board geeft u daarbij een gestructureerd overzicht van de voor het zorgthema relevante medische gegevens.Let’s start boarding!

NU 3 MAANDEN GRATIS

Gebruik voucher code: Corona

Mogelijkheden

Personen uitnodigen

Nodig (teams van) zorgprofessionals uit met behulp van een e-mailadres of via het adresboek.

Beeldbellen

U kunt beeldbellen om de zorg onderling eenvoudig af te stemmen en te coördineren, maar ook om 1-op-1 videoconsulten met patiënten te doen.

Chatten

Via de ingebouwde chat legt u eenvoudig contact met andere zorgprofessionals, de mantelzorger en de patiënt.

Personen uitnodigen

Nodig (teams van) zorgprofessionals uit met behulp van een e-mailadres of via het adresboek.

Taken plannen

In het behandelplan legt u vast wie er verantwoordelijk is voor een taak en wanneer deze gedaan moet worden.

Chatten

Via de ingebouwde chat legt u eenvoudig contact met andere zorgprofessionals, de mantelzorger en de patiënt.

Veilig werken

Door videoverificatie wordt de identiteit van zorgprofessionals gecontroleerd. Caresharing is ISO27001 & NEN7510 gecertificeerd.

Registreren

Ieder board bevat formulieren waarin u de belangrijke registraties rond een thema vastlegt.

Analyseren

Met diverse meetinstrumenten, grafieken en andere tools krijgt u inzicht in de problematiek van de patiënt.

Patiënt betrekken

Door de patiënt uit te nodigen via e-mail krijgt hij toegang tot zijn dossier. Vragenlijsten invullen, chatten en beeldbellen is ook mogelijk.

Werken in teams

Als u werkt in vaste teams, stelt u de beschikbaarheid per teamlid in. Hierdoor wordt alleen de dienstdoende betrokken bij een board.

Data uitwisselen

Door koppelingen met bronsystemen van andere zorgprofessionals en allerlei andere applicaties, worden patiëntendata automatisch uitgewisseld.

Een bibliotheek vol thema’s

We werken voortdurend aan nieuwe thema’s, die we samen met zorgprofessionals uit de praktijk omzetten in gebruiksvriendelijke boards. Wilt u een suggestie doen voor uw eigen thema?
THEMA AANVRAGEN

Veilig & Gecertificeerd

Screen Shot 2017-12-11 at 16.25.07

Wij laten u graag alle mogelijkheden zien!