meld aan

Ons samenwerkingsplatform cBoards heeft vanaf nu ook een CE markering!

 

De nabije lancering van mooie telemonitoringfunctionaliteiten als onderdeel van netwerkzorg, heeft dit in gang gezet. Het behalen van de CE markering houdt in dat cBoards nu in zijn geheel ook als medisch hulpmiddel geregistreerd is en voldoet aan alle Europese veiligheids- en prestatie-eisen voor medische hulpmiddelen.
 
Om dit te realiseren hebben we nauw samengewerkt met EverywhereIM. Zij is gespecialiseerd in het CE-markeren van medische applicaties. 
 
Het is uitdagend om een product te leveren wat voor netwerkzorg in de meest brede zin kan worden ingezet én hierbij aan de alsmaar toenemende beveiligings- en kwaliteitseisen te voldoen. Maar deze uitdaging gaan we graag, en met succes :-),
 aan om al onze klanten de garantie te bieden dat onze producten kwalitatief hoogstaand zijn en veilig ingezet kunnen worden binnen de gezondheidszorg!
 
We zijn dan ook erg blij de CE markering toe te kunnen voegen aan het rijtje van NEN7510, ISO27001, MedMij certificering, de XIS-Typeacceptatie van VZVZ en XIS-Kwalificatie van Nictiz

 

#CEmarkering #cBoards #telemonitoring #netwerkzorg