logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890

cBoards

Laagdrempelig overleggen en gegevens uitwisselen

cBoards in 3 stappen

1. Open een prikbord (Board) voor een probleemgebied

2. Nodig de zorgverleners uit die bij dit probleem zijn betrokken. Ook de patiënt kan toegang krijgen.

3. Voeg elementen toe zoals vragenlijsten, labuitslagen en bijlages. Alle deelnemers kunnen deze informatie zien en met elkaar praten via chat.

Demo aanvragen

Uw oplossing voor laagdrempelige samenwerkingen

 

In de zorg zijn lange implementatietrajecten gebruikelijk. Maar vaak is het helemaal niet nodig om van tevoren protocollen en eisen af te spreken. cBoards kunt u inzetten voor die momenten. Als u op een veilige manier advies wilt vragen aan een collega. Als u meerdere disciplines wilt betrekken bij een complex probleem. Of als u overzichtelijke informatie wilt bieden aan de patiënt.

anderhalvelijnszorg
Patiënttoegang

Persoonsgerichte zorg is nu echt mogelijk

 

Zorgprogramma’s waarin alles vooraf is vastgelegd hebben als nadeel dat ze vaak niet goed toepasbaar zijn op de individuele patiënt. In cBoards voegt u alleen die elementen toe die voor een patiënt van belang zijn. Zo wordt het mogelijk om één gezondheidsprobleem extra gedetailleerd uit te bekijken, of juist te kiezen voor een overzicht van meerdere problemen die met elkaar samenhangen.

Patiënttoegang: Geef de patiënt een stem

 

In die gevallen waarin de input van de patiënt meerwaarde biedt, kunt u patiënttoegang mogelijk maken door hem uitnodigen voor een Board. Met behulp van vragenlijsten en communicatie via chat laat u de patiënt meedenken over zijn behandeling. Daarnaast is cBoards de ideale omgeving om (een selectie van) het medische dossier op een overzichtelijke manier aan de patiënt te presenteren. Patiënttoegang is nu eenvoudig!

Patiënttoegang