logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890

Buurtzorgweb

Buurtzorgweb

Caresharing is de softwareleverancier voor de buitenlandse projecten van Buurtzorg. Het succesvolle zorgmodel van Buurtzorg, gebaseerd op zelfsturende wijkteams, heeft in veel landen interesse gewekt. Hieruit is een groot aantal samenwerkingen ontstaan tussen Buurtzorg en buitenlandse lokale partners. Onder andere in China, Japan, India, Duitsland en Zwitserland wordt het unieke Buurtzorg zorgconcept nu geïmplementeerd. Software is hierbij een cruciale factor. Buurtzorg was daarom op zoek naar een goede, betrouwbare partner voor het leveren van een passende thuiszorgapplicatie. Er is gekozen voor Caresharing vanwege de schaalbaarheid en flexibiliteit van ons platform, de pragmatische insteek en de culturele klik tussen de twee organisaties. Onder de naam Buurtzorg Services brengen we de filosofie van Buurtzorg én Caresharing nu naar het buitenland.

Software voor zelfsturende teams van Buurtzorg

Buurtzorgweb is optimaal afgestemd op de wensen en eisen van zelfsturende teams. Alle leden uit een team hebben toegang tot de cliënten die door het team worden behandeld. Door de uitgebreide communicatiemogelijkheden is iedereen snel op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Indien nodig, wordt er per rol, zoals wijkverpleegkundige of ziekenverzorgende, ingesteld welke informatie er zichtbaar is. Zo kan de zorg makkelijk en veilig gedeeld worden. 

CS-asian-women-fysio
buurtzorg-japan-mockup

Gebaseerd op Omaha-systematiek

Omaha is een beproefd systeem om cliëntendossiers in de thuiszorg te structureren. Door alle registraties een bepaald label te geven, zijn registraties veel beter bruikbaar dan de traditionele ‘verhalende rapportage’. Met deze schat aan informatie kunnen organisaties betere beslissingen nemen, en kunnen zorgprofessionals makkelijker informatie terugvinden.

Ondersteunt verschillende landen en talen

Door de flexibele structuur van het Caresharing-platform kan Buurtzorgweb eenvoudig worden aangepast aan de lokale context. Zorgprofessionals die zelf met het systeem moeten werken, hebben veel controle over de inhoud. Benodigde aanpassingen kunnen vaak binnen een dag worden doorgevoerd.
Buurtzorgweb wordt onder andere geïmplementeerd in China, Japan, India, Duitsland en Zwitserland.

Buurtzorgweb-countries