logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890

Anderhalvelijnszorg

Anderhalvelijnszorg

 

Voor veelvoorkomende gezondheidsproblemen is het niet altijd wenselijk dat patiënten automatisch worden doorverwezen naar de (duurdere) tweede lijn. Door slimme samenwerkingen tussen de eerste- en tweedelijnszorg kunnen patiënten een behandeling krijgen die efficiënter is, terwijl de kwaliteit wordt gewaarborgd.

Demo aanvragen

Werk samen in één dossier

 

Bij anderhalvelijnszorg is het belangrijk dat een zorgverlener uit de tweede lijn toegang heeft tot alle belangrijke informatie. Als klant bepaalt u welke gegevens relevant zijn. Binnen een kort implementatietraject stellen wij deze gegevens beschikbaar in een aparte module. Daarna kunt u binnen enkele muisklikken een specialist betrekken bij de zorg. Registraties die door een specialist worden verricht zijn direct inzichtelijk voor de huisartsenpraktijk.

anderhalvelijnszorg
anderhalvelijnszorg

Oost-Achterhoek: Spreekuur Dermatologie

 

Zorggroep Oost-Achterhoek werkt sinds enkele maanden met een team van dermatologen. Op vooraf afgesproken tijden komt een dermatoloog langs bij een huisartsenpraktijk om patiënten te zien met huidproblemen van lichte tot matige ernst. 

De dermatoloog registreert in Caresharing details over het huidprobleem, en geeft aan of de behandeling wordt voortgezet in de eerste of de tweede lijn. Op het moment dat de patiënt weer terugkomt bij de huisarts, beschikt deze direct over het advies van de dermatoloog.

Uitgebreide communicatie

 

Communicatie zit in cKIS verwerkt in het patiëntdossier. Daardoor kunt u altijd gemakkelijk verwijzen naar de context als u een patiënt bespreekt. Openstaande conversaties zijn altijd direct zichtbaar in uw overzichtelijke berichtenbox. En desgewenst ontvangt u via e-mail een notificatie zodra er een nieuw bericht binnenkomt.

anderhalvelijnszorg
anderhalvelijnszorg

Wat is uw project? 

 

Met de flexibele inrichting van cKIS kunnen we vrijwel ieder project rondom anderhalvelijnszorg ondersteunen. Binnen enkele weken brengen we uw project van idee naar oplossing. Meer dan de helft van onze medewerkers heeft praktische ervaring in de zorg, dus we weten hoe we uw samenwerking niet alleen op papier, maar ook in de praktijk succesvol kunnen maken.

Bent u meer op zoek naar een oplossing waarbij zorgverleners per patiënt het onderwerp van de samenwerking zelf kunnen bepalen? Kijk dan eens naar cBoards.