logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890

Beeldbellen volledig live in cBoards!

Begin deze maand hadden we onze soft launch en hebben we waardevolle feedback ontvangen op onze nieuwe beeldbel-functionaliteiten. Deze is verwerkt en vanaf vandaag zijn álle functionaliteiten voor álle cBoards gebruikers beschikbaar!

Beeldbellen voor zorg op afstand in de vorm van videoconsulten, of beeldbellen als communicatiemiddel bij een samenwerking en coördinatie van zorg. Met cBoards kan het allebei!

Door de beeldbel-functionaliteiten in elk board in de cBoards bibliotheek, wordt communicatie voor alle betrokken zorgverleners en hun patiënten nu nóg gemakkelijker. Op ieder gewenst moment kan een beeldbel-afspraak plaatsvinden tussen elk van de betrokken personen.

Heeft een zorgprofessional nog geen samenwerking met zijn patiënt binnen cBoards en wil hij toch graag een 1-op-1 videoconsult? Ook dat kan! Met het ‘Videoconsult’ board kan een patiënt eenvoudig uitgenodigd worden voor een consult.

Schrijf direct in via https://home.caresharing.com/inschrijven