logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890

COVID-19 / Corona board

Nu beschikbaar in onze applicatie cBoards: Het Corona board!

Dit board ondersteunt de samenwerking en coördinatie van zorg rondom patiënten bij wie het COVID-19 virus is vastgesteld, of waarbij het vermoeden bestaat dat zij besmet zijn. Vanaf dat moment, t/m een reguliere monitoring of meer intensieve revalidatie na ontslag uit het ziekenhuis, kan het board ingezet worden.

Het Corona board zorgt ervoor dat alle betrokken zorgprofessionals en familie continu goed op de hoogte zijn van de status van de patiënt, en dat de behandeling en het te volgen beleid gemakkelijk onderling afgestemd kunnen worden.

cBoards is nu 3 mnd gratis! Ga voor meer info naar www.caresharing.com/cboards of schrijf uw org. direct in via: https://home.caresharing.eu/inschrijven

UNIEK: cBOARDS IS THEMAGERICHT
cBoards is uniek omdat men samenwerkt binnen een zogenaamd ‘board’. Een board is een multidisciplinair patiëntendossier en bevat altijd een thema, bijv. Ouderenzorg, Palliatieve zorg, Wondzorg, valpreventie, Medicatiebeoordeling, maar nu dus ook Corona!

De thematische opzet garandeert een juist privacy niveau, maakt een samenwerking overzichtelijk en efficiënt en zorgt ervoor dat alleen relevante personen betrokken worden. De Juiste Zorg op De Juiste Plek super concreet en in optima forma!