logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890

Goedkeuring door Insights Zorg

Wij zijn verheugd te kunnen melden dat Caresharing is gekeurd en als (voorlopig) enige KIS is goedgekeurd door Insights Zorg.

 

Keuring en goedkeuring: wat is het verschil?

 

Keuring houdt in dat de indicatorenrapportages van het KIS vergeleken worden met de gouden standaard en dat de verschillen worden gedocumenteerd; er wordt als het ware een “foto” gemaakt.

Goedkeuring houdt in dat aanvullend hierop het KIS zodanig aangepast wordt dat er geen verschillen meer zijn tussen de indicatorenrapportages van het KIS en de gouden standaard.

 

Het belang van goedkeuring voor zorggroepen

 

Voor de recente toetsing van zorggroepen was ‘keuring’ een minimale vereiste. Voor toekomstige toetsing is de verwachting dat verzekeraars en InEen eisen dat databewerking en het genereren van indicatoren door een ‘goedgekeurd’ KIS of een RDC dient plaats te vinden. Wij verwachten dan ook dat onze goedkeuring voor onze klanten een positief effect zal hebben in de onderhandelingen met verzekeraars of bij de jaarlijkse benchmark van InEen.

 

Goedkeuring en Collab

 

Het nieuwe platform Caresharing Collab staat aan de basis van dit succesvolle goedkeuringstraject. Samen met onze klanten hebben we de afgelopen jaren heel hard gewerkt aan een gedegen structuur van de database en robuuste databewerking, met als doel om onze klanten van een toekomstbestendig platform te voorzien dat voldoet aan de gebruikers-, beveiligings- en databewerkingseisen. Deze beoordeling van Insights Zorg zien we als een stimulans om hierin te blijven investeren.